הקלד בביטחון עם מקלדת דקדוקית עבור אנדרואיד

0 Comments

רוב אפליקציות המקלדת באנדרואיד משביעות רצון למדי כשמדובר בחיזוי מילים ולהראות איות נכונות. בדיעבד, הם לא מספקים אם יש לך נכונה אוטומטית. דקדוק לקח את הדברים צעד נוסף קדימה על ידי שילוב הטכנולוגיות של הדקדוק והסופר שלה למקלדת חדשה. אם אינך מודע, דקדוק הוא כלי טקסט ודקדוק מקוון שהופך חיים לאנשים כמוני קצת יותר קלים. זה יכול להיות קצת מעצבן ומוגדר בדרכיו לפעמים אבל זה בסדר.

זה בודק את ההקלדה שלך כשאתה הולך ובודק הקלדות וטעויות דקדוקיות וגורם לך להרגיש אומלל כלפי האנגלית שלך כמו המורה שלך לאנגלית בכיתה ג ‘. דקדוק היה קיים כתוסף דפדפן עבור דפדפני האינטרנט הפופולריים ביותר וגם כפלטפורמה מקוונת בה תוכלו להקליד את המאמר שלכם או כל דבר אחר אם אינכם משתמשים בתוספי הדפדפן. השירות המקוון הועמד כעת לזמין כאפליקציית מקלדת לאנדרואיד ו- iOS.

סיומת דקדוקית לדפדפני אינטרנט
בהתחשב בכך שרוב ההקלדה מתרחשת בטלפונים ניידים בימינו זה היה רק ​​מהלך הגיוני של החברה. אבל הקלדת הטלפון שלך אינה בדיוק ברמה המקצועית. אנשים נוטים יותר להקליד שגיאות וזו בדיוק הסיבה שרוב ההקלדה היא לטקסטים, אפילו לאנשי מקצוע. זה אפילו יותר גרוע אם אתה דקדוק נאצי וממהר להצביע על שגיאות שגיאות בהקלדה של כולם. אתה צריך להיות על בהונותיך כשאתה מקליד כדי לוודא שאתה לא עושה טעויות. אני יודע כי … ובכן, אתה יכול לנחש.

יש כמה דברים שכדאי לדעת לפני שתמשיך להתקין אותם. ראשית, בואו נדבר על מה שיש לו. המקלדת הדקדוקית פשוטה יחסית ומוקדשת אך ורק לשיפור הדקדוק שלך, ואיות. מטרתה היא לא לשפר את חווית ההקלדה שלך. אז זה אכן מציע התאמה אישית של הקלדה כמו היכולת להפעיל או לכבות שטח כפול לתקופה, קיום אוטומטי ותיקון אוטומטי. אתה יכול גם להפעיל/לכבות רטט, צליל, קופץ ומפתח הקלט הקולי. העדפת שפה מאפשרת לך לבחור בין אנגלית בריטית לאנגלית אמריקאית.

עם זאת, למרות שהדקדוק אכן עוזר לעיתים קרובות, אפליקציית המקלדת הזו יכולה להיות מאכזבת למדי אם אתה מצפה … משהו, באמת. לקרוא לזה אפליקציית מקלדת Barebones עם כוח הדקדוק היה מכר אותה יתר על המידה. אין לו אפילו כמה מאפשרויות המקלדת הבסיסיות כמו לחיצה ארוכה לסמלים. אז אם אתה מישהו שבילה את השנים האחרונות בהחלפה באפליקציית המקלדת שלך כדי להקליד, תשכח מזה. זה אמור להגיע לעדכונים עתידיים אבל זה לא כאן כרגע. הדברים שאתה רואה בתמונת המסך שלמעלה הם בהחלט כל מה שיש.

חייבים לקרוא: הורד את כלי השירות המקוון של נוקיה – Nokia OST 6.0.4 ו- 6.1.2

מה שמצחיק הוא שהאפליקציה אפילו לא מכירה בשמה שלה. זה מרגיש כמו גרסת בדיקה מוקדמת באמת של אפליקציה שאיננה שלמה למדי. אבל אם לא אכפת לך שלא להיות מסוגל לחיצה ארוכה לסמלים ולא אכפת לה להחלקה כדי להקליד דקדוק יכול להועיל באמת. יהיה עליך להיות מחובר לאינטרנט בכל עת. הסיבה לכך היא שדקדוק הוא שירות מקוון. אם אתה לא מקוון, אתה עדיין תקבל את תיקון הטקסט הרגיל כמו שאתה עושה במקלדות רגילות, אך לא תקבל את תכונות הדקדוק המתקדמות לא.

אינך צריך לדאוג לאבטחה אם כי כל נתוני ההקלדה שלך מוצפנים ואף אחד אחר לא יכול לקרוא אותם. לפחות זה מה שהחברה טוענת. זה גם לא רושם מידע רגיש כגון סיסמאות או מידע על כרטיס אשראי.

התקן דקדוק

[googleplay url = “”/]
הפעל וקבע את התצורה של המקלדת הדקדוקית

הפעלת או הפעלת דקדוק אינה שונה במיוחד מאפליקציית מקלדת אחרת אם התקנת אחת לפני כן. הפעל את אפליקציית הדקדוק והירשם עם מזהה גוגל או פייסבוק שלך או כתובת הדוא”ל שלך. אם השתמשת בעבר בדקדוק במחשב האישי שלך תוכל להתחבר עם החשבון הקיים שלך. אתה יכול גם להקיש על האפשרות הקטנה ולא עכשיו בפינה השמאלית התחתונה, אך זה יפחית את מספר התכונות הזמינות כבר פחות. ללא חשבון, אינך מקבל מילון אישי. ללא קשר לבחירתך, הקש על כפתור הוסף המקלדת הדקדוקית בעמוד הבא ותוכל לאפשר אותו בהגדרות המכשיר שלך.

הקש על כפתור האחורי לאחר ההחלפה במקלדת והקש על כפתור שיטות הקלט מתג כדי להפוך אותו לאפליקציית המקלדת המוגדרת כברירת מחדל. כשאתה מקיש על זה תועבר לדף האפליקציה הראשי בו תוכל להגדיר אותו.

אין הרבה מה להגדיר באמת וכל מה שיש, או שלא, כבר דיברנו עליו.

קרא את הבא: כיצד להשבית טוקבק במכשירי אנדרואיד

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *